In een kantoorpand gelegen in Zwolle mochten wij een prachtige utiliteitsbouwtrap opleveren. Ook dit moderne kantoorpand is nu voorzien van een moderne trap.

Een wenteltrap met balie
Bordestrap Kantoor - Level Trappen & Constructies B.V. - Utiliteitsbouw TrapOp deze locatie zaten de trap en de balie vlak bij elkaar. Vandaar dat er is besloten om de balie te integreren in het totaalontwerp van de trap. Dit is niet alleen functioneel, maar ook designtechnisch mooi om te zien.

Het proces & samenwerking met de aannemer
De aannemer nam rechtstreeks contact met ons op op basis van een interieurontwerp die in een eerder stadium was gerealiseerd. Vanuit dit ontwerp is er uiteindelijke gekozen voor de huidige trap. De grootste uitdaging zat hem in de totale vrije overspanning, die vrij groot was. Hierbij moest in het constructief ontwerp rekening mee worden gehouden.

Prachtig eindresultaat
In slechts 12 werkweken werd deze design utiliteitsbouwtrap gerealiseerd. Alle partijen waren zeer tevreden met het mooie eindresultaat!

Neem contact op

Mocht u interesse hebben in onze dienst, neem dan vrijblijvend contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken! Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.