In het altijd mooie Hardenberg mochten wij onlangs bij het lokale fitnesscentrum een prachtige utiliteitsbouwtrap opleveren.

Een doorgaanbare bordestrap
Bij het fitnesscentrum was het belangrijk dat er een goede doorgang was tussen beide verdiepingen. De trap moest ruim zijn in zijn uitvoering en goed beloopbaar voor de vele bezoekers die het centrum heeft. Met deze uitgangspunten in het achterhoofd is er gekozen voor een bordestrap, die voldoet en aansluit op de wensen en eisen. Utiliteitsbouwtrap - Level Trappen & Constructies B.V. - Utiliteitsbouw Trap

Het procesverloop
De opdrachtgever heeft voor aanvang van het project een bezoek gebracht aan onze showroom. Op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever is de -huidige trap tot zijn stand gekomen. De grootste uitdaging zat hem in de houten leuning die blind op de balusters moest rusten.

Samenwerking met een aannemer
Naast de opdrachtgever werd er samengewerkt met een aannemer. Doordat de aannemer al van het begin af aan betrokken was bij het proces, verliep de gehele samenwerking zeer goed. Waardoor de trap zonder problemen moeiteloos geplaatst kon worden.

Een tevreden klant
Het eindresultaat mag er zijn, een functionele trap gerealiseerd in slechts 12 werkweken en een zeer tevreden klant!

Neem contact op

Mocht u interesse hebben in onze dienst, neem dan vrijblijvend contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken! Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.