Bij Autobedrijf Rijks in het Groningse Winschoten mochten wij een tijdje geleden een prachtige en functionele utiliteitsbouwtrap opleveren. Naast een autogarage met tal van verschillende auto’s, beschikt deze locatie over een eigen tankstation en autowasstraat.

Utiliteitsbouwtrap- Level Trappen & Constructies B.V. - Utiliteitsbouw TrapEen bordestrap in de showroom
Het autobedrijf heeft een prachtige showroom met vele auto’s. Echter was er ook nog een tweede verdieping waar nauwelijks klanten kwamen. De trap moest er voor zorgen dat mensen deze verdieping wel bezochten. De trap moest dus uitnodigend zijn en opvallen, vandaar de keuze voor een bordestrap met rvs- leuningen. Daarnaast is er de mogelijkheid om op het tussenbordes zowel naar links als rechts te gaan.

Het verloop van het proces
Allereerst bracht de opdrachtgever een bezoek aan onze showroom. Hierbij zijn alle opties besproken, waarna de wensen van de klant omgezet zijn in een ontwerp. Na de goedkeuring van het ontwerp, is het realisatieproces in werking gezet.

Een mooi eindresultaat
Het resultaat mag er zijn! Een tevreden klant en een schitterende design trap midden in de showroom.

Neem contact op

Mocht u interesse hebben in onze dienst, neem dan vrijblijvend contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken! Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.