Aan de Muiderstraat in Amsterdam mochten wij een tijdje geleden een prachtige utiliteitsbrouwtrap realiseren. Op deze locatie, gelegen in hartje Amsterdam, kun je gebruik maken van high- end vergaderruimtes die geschikt zijn voor zowel zakelijke bijeenkomsten als een informele cocktail party.

Een design stuk bij de entree
De trap moest bij binnenkomst een echte ”eye- catcher” worden. Vandaar dat er is gekozen voor een bordestrap met een tussenbordes. De RVS- spandraden aan de zijkant fungeren zowel als ophanging en tegelijkertijd ook als afscheiding.Design Utiliteitsbouwtrap - Level Trappen & Constructies B.V. - Utiliteitsbouw Trap

Het proces
In samenwerking met een interieurarchitect zijn wij samen tot dit prachtige eindresultaat gekomen. Een resultaat dat zeker niet eenvoudig was om te realiseren. In het bijzonder de RVS- spandraden langs de zijkant van de trap. Door de grote krachten die op deze draden kwamen te staan, moest er een speciale constructie in het dak worden aangebracht.

De samenwerking met de architect
De architect had enkele ideeën in zijn hoofd zitten m.b.t. de gewenste trap. Op locatie hebben we alle mogelijkheden doorgenomen, waardoor we tot een geschikt en prachtig eindresultaat zijn gekomen.

Het prachtige resultaat
Het resultaat mag er zeker zijn. In slechts 10 weken werd dit designstuk, een uitdagend project, opgeleverd aan een tevreden klant.

Neem contact op

Mocht u interesse hebben in onze dienst, neem dan vrijblijvend contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken! Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.