designtrap utiliteitsbouw AmersfoortIn het winkelhart van Amersfoort vind je de prachtige schoenenwinkel Shuz. Bij deze schoenenwinkel mochten wij een unieke designtrap plaatsen.

Een passende winkeltrap
In deze schoenenwinkel moest een trap komen die qua design helemaal in het interieur zou passen van de winkel.

Het ontwerp
Voor het ontwerp van deze trap werd een architect ingeschakeld. Deze architect heeft het perfecte design ontworpen naar de wensen van de klant.

Leveltrappen & Constructies B.V. heeft daarna het designontwerp omgezet in een technisch uitvoerbare trapconstructie zodat deze in productie kon.

Opdrachtgever
Leveltrappen & Constructies B.V. heeft de trap in opdracht van een projectbureau uit de retailmarkt geproduceerd en geplaatst. Voor deze opdrachtgever voert Leveltrappen & Constructies B.V. regelmatig projecten door het hele land uit. Hierdoor is een efficiënte samenwerking ontstaan.

Eindresultaat
De klant is zeer tevreden over de trap en het eindresultaat voldoet ook aan alle verwachtingen.
De balustraden langs trap zijn voorzien van een fraaie betonlook-afwerking gelijk aan het plafond. De trap past daardoor perfect in het interieur van deze modieuze schoenenwinkel.

Bekijk hieronder nog meer foto’s van dit project:

Neem contact op

Mocht u interesse hebben in onze dienst, neem dan vrijblijvend contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken! Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.