Architecten

Naast aannemers richten wij ons ook op architecten als een mogelijke partner om mee samen te werken.

De Tekenkamer
Level Trappen & Constructies B.V. werkt in de tekenkamer het ontwerp van de trap uit in een 3D tekenprogramma. Het resultaat is een goede visualisatie van de balustrade, constructie, design- of utiliteitsbouwtrap. Met behulp van een ”ifc- bestand” integreren wij de trap vervolgens in het totaalontwerp.

Samenwerken in een vroeg stadium
Om tot een goed uitvoerbaar en kwalitatief sterk project te komen is het belangrijk dat er in een vroeg stadium, bij voorkeur in de ontwerpfase, mee wordt gewerkt aan het ontwerp. Zo kan er worden ingespeeld op uw wensen en de overige bouwkundige elementen. Op basis van onze kennis en expertise kunnen wij u goed adviseren in het grote aanbod trappen, balustraden en constructies.

Eigen showroom
Tenslotte beschikt Level Trappen & Constructies B.V. over een grote showroom met een variatie aan verschillende trappen. Voor het inplannen van een afspraak kunt u het contactformulier invullen.

Projecten
Hieronder vindt u een overzicht van diverse projecten die wie in het verleden hebben mogen opleveren:

Neem contact op

Mocht u interesse hebben in onze dienst, neem dan vrijblijvend contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken! Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.