Aannemers

Vanaf 2005 voert Level Trappen & Constructies B.V. zowel kleine- als grote projecten uit voor een brede groep van aannemers. We zijn met name actief in de vier Noordelijke provincies met betrekking tot de utiliteitsbouwprojecten.  Met de luxe design trappen voor woningen zijn wij zelfs actief door heel Nederland! Voor de utiliteits- en woningbouwprojecten richten wij ons naast metalen trappen ook op het leveren van balustraden en klein constructiewerk.
Daarnaast leveren wij ook goedkope industriële bouwpakkettrappen zoals de Valencia:

Alles in eigen beheer
Alle projecten die wij in beheer hebben, worden volledig van A tot Z in eigen beheer uitgevoerd. Zo beschikken wij over een eigen tekenkamer, een grote productiehal en een vlot montageteam die actief is in heel Nederland. Van ontwerp tot het realiseren en monteren op locatie, wordt door ons volledig uitgevoerd.

Samenwerking
Om zowel praktisch als kostentechnisch gezien de beste oplossing te kunnen bieden is het belangrijk dat wij vanaf het begin in de ontwerpfase mee kunnen participeren. Met de expertise en kennis van onze vakmannen kunnen wij samen met u tot de ideale trap, balustrade of constructie komen.

Eigen showroom

Tenslotte beschikt Level Trappen & Constructies B.V. over een grote showroom met een variatie aan verschillende trappen. Voor het inplannen van een afspraak kunt u het contactformulier invullen.

Projecten
Hieronder vindt u een overzicht van diverse projecten die wie in het verleden hebben mogen opleveren:

Neem contact op

Mocht u interesse hebben in onze dienst, neem dan vrijblijvend contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken! Een van onze specialisten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.